Aici ii gasim pe cei mai indragiti artisti ai nostrii care au descopert RomEtoile si au dorit sa sprijine activitatea noastra devenind membru la aceasta categorie .

Nu te regasesti pe aceasta pagina? Da clik repede pe link-ul urmator si devino membru ARTIST RomEtoile.

CARMEN OLARU

Cu mare bucurie vă anunțăm că, de astăzi, pe CARMEN OLARU o prezentăm nu doar ca pe o apreciată interpretă a folclorului nostru, aplaudată la scenă deschisă și foarte îndrăgită de comunitatea românilor din Belgia, ci, și ca pe întâiul membru RomÉtoile, la categoria “Artiști”!
O mamă iubitoare, o voce duioasă, o persoană deosebită, care a înțeles că “a primi” este la fel de înălțător ca “a dărui” – două fapte ce apropie oamenii, unindu-i la nevoie și binecuvântându-i în zi de sărbătoare.

Bine ai venit, Carmen, printre noi!

Sperăm ca gestul tău să fie un bun exemplu de urmat, atât pentru colegii artiști, cât și pentru comercianții-expozanți habituali, care au participat la majoritatea proiectelor RomÉtoile organizate până în prezent.

VATRA STRĂBUNĂ

Secțiunea MEMBRU ARTIST RomÉtoile asbl a deschis brațele unui alt nume valoros: Grupul de dansuri populare VATRA STRĂBUNĂ.

Prețuit de publicul din diaspora, cunoscutul ansamblu folcloric, fondat sub îndrumarea talentatului instructor Ciprian Viorel, cu scopul promovării tradițiilor și obiceiurilor românești pe teritoriul regatului Belgiei, a înțeles că intrarea în echipa asociației va înlesni împlinirea tuturor proiectelor noastre prezente și viitoare.

VATRA STRĂBUNĂ, bine ați venit în primitoarea familie RomÉtoile; susținerea voastră artistică este importantă!

 Mulțumim!

Secțiunea MEMBRU ARTIST al asociației noastre , primește un nou coleg.

Acesta este originar din Botoșani, actualmente locuiește în Franța, e îndrăgostit de activitățile pe care RomÉtoile – tradiții și obiceiuri românești le organizează și are, nu una, ci două aptitudini care îl califică pentru secțiunea ARTIST, este atât interpret de muzică populară cât și poet.

Îi urăm bun venit în familia Rometoile lui Timofte Constantin și îl așteptăm să urce pe scenă la viitoarele noastre evenimente .

Timofte Constantin

Scroll to Top