Cadou din Suflet Pentru Copii

Asociatia RomEtoile lanseaza in colaborare cu Asociația Împreună Suntem Mai Buni Lipova, Campania Umanitară de Crăciun ” Cadou din Suflet Pentru Copii” .

Scopul campaniei este de-a oferi un sprijin prin oameni , antreprenori, și reprezentanți din domeniul firmelor private tuturor copiilor instituționalizați, copii bolnavi, copii romi și copii proveniți din zonele rurale cu cate o plasa cu dulciuri și fructe. Perioada proiectului este de opt săptămâni, iar pe data de 22.12.2022 vom oferi toate cele 1000 de plase cu dulciuri și fructe pentru toți copii la Lipova in Romania.
Valoarea unei plase cu dulciuri va fi de maxim 10 euro.

Asociația Împreună Suntem Mai Buni Lipova poate pune la dispoziție pentru donatori contracte de sponsorizare, chitanțe, protocol de colaborare și act de donație pentru bunuri.

Toată echipa Asociației Împreună Suntem Mai Buni Lipova si cea a asociatiei RomEtoile ASBL va pregăti tot necesarul pe care ni-l cereți in care colaborarea, parteneriatul și transparenta sa fie eficientă și benefica reciprocă pentru binele și ajutorul copiilor.
In Belgia asociatia Rometoile sustine acest proiect pe toata durata lui de 8 saptamani prin colectarea de bunuri la cele doua puncte colaboratoare “Restaurant La Bunicuta” si “Magazin La BUnicuta” .

Mai mult de atat in cadrul evenimentului Mica Romanie din Belgia din data de 3 Decembrie din Place Comunale Molenbeek, un reprezentatnt al asociatiei va fi prezent. Atat bunuri cat si donatii in numerar pot fi facute in timpul evenimentului.

Beneficiarii acestui proiect sunt :

300 de copii instituționalizați.
500 de copii bolnavi din spitale.
100 de copii din zonele rurale.
100 de copii romi din fam foarte sărace.

Va mulțumim frumos in numele tuturor copiilor proveniți din sistemul de protecție, copii proveniți din Spitalele Pediatrice , copii proveniți din zonele rurale și copii proveniți din familiile de etnie rroma.

Dorim tuturor Sărbători Luminate, nașterea mântuitorului sa reverse cu bucurie și sănătate în familiile voastre, iar bucuria celor 1000 de copii sa o trăiți cu toții în sufletele voastre precum le-ați făcut fiecare cetățean in parte.

Cu stima și respect președintele Asociației Împreună Suntem Mai Buni Lipova CALDARAS VALENTIN alaturi de presedintele RomEtoile –
Radu Sumanaru

Scroll to Top