Denis Galis este un copilas care a fost diagnosticat cu AUTISM SPECTRUM

Mama sa a fost victima violentei in familie , fapt pentru care in 2020 a parasit domiciliul si a ajuns in grija OCMV. Dupa mai multe transferuri dintr-un adapost in altul , a ajuns in sfarsit intr-o garsoniera in Turnhout.

Pentru acestia am desfasurat pana acum doua tombole in cardrul evenimentelor nosatre : https://www.facebook.com/page/523893801466659/search/?q=denis.

Unul dintre sponsorii nostri si anume Magazinul LA BUNICUTA reuseste sa ajunga de cateva ori pe an cu produse alimentare romanesti la acestia pentru a le mai indulci viata.

Dar aceste actiuni ale noastre se dovedesc a fi insuficiente, fiinca nu e usor ca dupla plata chiriei sa reusesti sa traiesti cu o suma de 700€ / luna. De aceea va rugam si va invitam ca oricand puteti, sa donati orice suma va permiteti in contul asociatiei noastre cu specificatia pentru DENIS GALIS , iar noi ne vom ocupa mai departe de cele necesare.

Mai mult de atat, pentru a se descurca prin hatrisul legislatiei belgiene, in vederea obtinerii tuturor dreprurilor legale a unei mame care are in grija un copil cu AUTISM, suntem in cautarea unui translator de limba olandeza, care ar putea sa o asiste in aceasta directie .

Scroll to Top