Festivalul Luminilor

Duminică 10 decembrie, în cadrul Festivalului Luminilor, organizat de Asociația Femeilor Românce din Belgia, în cooperare cu Schuman Square și cu sprijinul logistic al Instituțiilor Europene, România a fost prezenta atât din punct de vedere gastronomic cât și din punct de vedere artistic.

whatsapp-image-2023-02-28-at-12.50.04-1-1288x580

Un eveniment prin intermediul căruia ne-am făcut cunoscute locurile de unde ne tragem, un bun prilej pentru toți europenii din Bruxelles, și nu numai, să descopere despre noi lucruri pe care nu le știau, sau pe care le cunoșteau mai puțin. La baza organizării festivalului a stat, însă, dorința asociației DEMETRA de a contribui la consolidarea unei imagini pozitive a comunităților românești din Belgia.

Copiii de la EuropaNova Bruxelles, Aurelia Sanda Plaian si Formatia BEstMusic , în prezența ES, doamna ambasadoare Andreea Păstârnac și a reprezentanților Secției Consulare din Bruxelles, ne-au reprezentat tradițiile și obiceiurile colindându-i pe organizatori, pe comercianți și pe cei care au vizitat standurile gastronomice expuse la Festivalul Luminilor

Poze de la Festivalului Luminilor

Scroll to Top