Sponsorii Permanenti la RomÉtoile

La Bunicuța este o afacere specific românească compusă dintr-un magazin alimentar cu produse românești situat în Bruxelles, Avenue de la Reine 194, un Food Truck mobil care funcționează sâmbătă și duminică în interiorul petei Abatoire ( Doi Boi) unde veți găsi cei mai gustoși mititei din Bruxelles și un restaurant situat la intrarea pieței Abatoire care își desfășoară activitatea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.
La Bunicuta
Gust si calitate, inainte de toate.
Website la preturi mici. Fara intermediar! Vorbesti direct cu dezvoltatorul site-ului tau. Avantaje: Asa ne intelegem mai bine, primesti cel mai rapid timp de livrare, ai cel mai bun pret de pe piata si el o sa lucreze doar cu tine. Hai sa lucram impreuna! Contacteaza-ne prin email apasand pe butonul de mai jos si discutam prin email "luchianul@gmail.com" .
Agentia de personalizari MONA PRINT cu sediul in Bruxelles, Belgia ofera o gama variata de servicii de personalizare de la A la Z : conceptie grafica, imprimare haine, stampile, autocolante, carti de vizita, cani, perne si multe altele, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Afla mai multe pe site-ul nostru https://monaprint.be/ sau lasa-ne un mesaj cu orice curiozitate legata de activitatea noastra.
Activitatile desfasurate de asociatia noastra atrag din ce in ce mai mult atenția atat a publicului, a autorităților locale dar si a antreprenorilor români din Belgia. MA Solutions a ales sa devina sponsor permanent al asociației noastre si sa ne sprijine astfel prin serviciile de contabilitate pe care le oferă. Dar dacă tot vorbim despre MA Solutions , sa vedem ce o mai recomanda ca firma care oferă servicii comunității românești din Belgia si nu numai nouă. - Ce ii recomanda pe piața prestatorilor de servicii fiscale,administrative si juridice? - Patru sedii in Belgia , zece ani de experiența si 750 de clienți multumiti. Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor: M.A. Solution (masolution.business), sau pe pagina de Facebook.
Scroll to Top