Aici regasim toate persoanele indragostite de Traditiile si Obiceiurile Romanesti care au ales sa sprijine Rometoile devenind simpatizant al nostru si contribuind, incepand de la 1 €/luna, la desfasurarea activitatilor noastre.

Nu te regasesti pe aceasta pagina? Da clik repede pe link-ul urmator si devino membru SIMPATIZANT RomEtoile.

Daniela Raru

Un nou bun venit din suflet Danielei Raru, primul membru RomÉtoile originar din Republica Moldova!

Interpretă de muzică de petrecere, cu un bogat repertoriu folcloric și modern, Daniela Raru a bătut la porțile asociației noastre acum nici două luni, debutul său în cadrul unui eveniment RomÉtoile având loc la cea de-a treia ediție a Sărbătorii Mustului, în Place Simonis, Koekelberg.

Cei care au participat la spectacol își aduc aminte, cu siguranță, de momentul în care, cu piesa “Struguraș mustos”, tânăra artistă născută la Chișinău a adunat publicul în horă, primind, apoi, de-a lungul întregului său program muzical, călduroase ovații la scenă deschisă.

De astăzi, Daniela face parte din generoasa familie RomÉtoile.

Artist vocal, instrumentist solo sau parte a unui grup, dansator de muzică populară, colecționar de folclor, artizan-meșteșugar, comercialist, restaurator, voluntar sau simplu susținător al specificului nostru național, ȘI TU poți deveni membru RomÉtoile – tradiții și obiceiuri românești! Intra pe sectiunea DEVINO MEMBRU si alege tipul de membru care ti se potriveste.

Urmărind amplificarea obiectivelor de promovare a tradițiilor și a obiceiurilor românești, RomÉtoile a dat startul înscrierilor în asociație tuturor celor care doresc să ne susțină activitățile, în calitate de membri, simpatizanți, artiști sau expozanți.

 

După înregistrarea Primului Artist RomÉtoile – CARMEN OLARU -, îl anunțăm cu bucurie pe Primul Simpatizant…


Surpriza mare este data de naționalitatea acestuia, nu e român cum ar banui majoritatea urmaritorilor nostri, ci belgian!
Domnul se numește Abbeloos Alain și este foarte încântat de proiectele asociației noastre.

Abbeloos Alain

Primii “MEMBRI SIMPATIZANȚI” de origine română care se alătură asociatiei RomÉtoile – tradiții și obiceiuri românești sunt de fapt două iubitoare a evenimentelor pe care noi le desfasurăm, iar pentru ele, noi suntem cei care : “le alinăm dorul de casa”.

Acestea sunt Cristina Iftimie și fiica acesteia Marie-Cristine Arbib. Le mulțumim pe această cale pentru că au ales să facă parte din “Familia Rometoile”.

Și tu poți ajuta la păstrarea TRADIȚIILOR ȘI OBICEIURILOR ROMÂNEȘTI înscriindu-te în cea mai dinamică asociație a romănilor din Bruxelles, pornind de la o cotizatie de doar 1 €/ lună.

Marie-Cristine Arbib

Cristina Iftimie

Secțiunea MEMBRU SIMPATIZANT al asociației RomÉtoile se îmbogățește astazi cu încă un membru de origine belgiană.

Și nu e unul oarecare ci un iubitor și un cunoscător al României, cu peste 150 de vizite făcute în țara noastră. Tot dumnealui este cel care a tradus poezia LUCEAFĂRUL în limba flamandă.

DA este chiar Jean-Paul Van der Elst.

Mulțumim pentru toate acțiunile pe care le întreprindeți în folosul comunității românești.

Jean-Paul Van der Elst

Scroll to Top