Cultuur Platform

    În urma unei selecții valorice și a două dialoguri avute cu reprezentanții Comisiei de evaluare Cultuur Platform, joi, 20 aprilie 2023, candidatura președintelui RomÉtoile asbl, în vederea ocupării postului de membru al Consiliului pentru Cultură 1000 Bruxelles, a fost aprobată pentru o perioadă de 3 ani.
    Radu Sumanaru va reprezenta nu doar propria asociație, RomÉtoile asbl, ci, va propune Consiliului cât mai multe proiecte cultural-artistice, destinate promovării tradițiilor, a specificului național românesc, făcând, astfel, și mai bine cunoscută belgienilor comunitatea românească.
Radu Sumanaru a ținut să ne precizeze că toate activitățile sale viitoare, desfășurate în cadrul consiliului condus de Hilde Peeters – asistent manager al Departamentului de Cultură administrat de Ans Persoons, Échevine pentru Învățământul neerlandofon -, vor fi realizate în mod responsabil și în regim de voluntariat.
    Totodată, prin intermediul Timpului Bruxelles, președintele RomÉtoile – tradiții și obiceiuri românești -, a adresat mulțumiri dlui Marc Boutsen, coordonator Cultuur Platform, pentru susținerea oferită de-a lungul perioadei de evaluare valorică.

Scroll to Top